en

hx201314's blog

Tyska Bundesliga-laget Fotbollströjor Billigt har släppt en begränsad upplaga av 75-årsjubileum för utespelare och målvakt från hummel. De kommer att bäras när laget möter Eintracht Frankfurt den 12 februari – dagen innan dess årsdagen.1. FC Kölns utespelare kommer att bära den vita jubileumströjan i kombination med röda shorts och röda och vita ribbade strumpor. Målvaktsremsan är helt svart.1. FC Kölns 75-årsjubileums utval för utespelare använder många delar av tröjorna från klubbens grundande era. Materialet påminner om dåtidens bomullsskjortor via 42% bomull och 58% polyesterblandning.Dess manschetter är kontrasterade i dämpat rött, grunddatumet 13 februari 1948 är broderat på utsidan av kragen i spetslook, och fem olika logotyper från olika FC-epoker samt ett legendariskt citat från FC Kölns första president och fotbollsvisionär Franz Kremer är tryckt på insidan: "Tradition hat nur dann einen Sinn, wenn der Wille zu noch größeren Taten vorhanden ist" (Tradition är bara vettigt om det finns vilja att göra ännu större handlingar.)1. FC Kölns vapen från slutet av 1980-talet är broderat på vänster bröst medan en helvit hummel-logotyp visas till höger.
Den har ett klassiskt Brasilien VM 2022 tröja Herr med polokrage och en knappfri knappslå. En tonserie av bultar sublimeras på fram- och baksidan av tröjan. De är inspirerade av AC/DC:s klassiska album "High Voltage" från 1976 och bandets logotyp."FC AC/DC" visas i rött och svart på höger bröst medan Rangers FC-logotypen är broderad i rött till vänster.Fönstret för Premier League- och EFL-överföringar stänger klockan 23.00, medan den skotska Premier League stänger klockan 23.59. I WSL måste inrikesöverföringar vara klara senast kl. 17.00, med fönstret för internationella överföringar som stänger vid midnatt.En lapp i syntetläder vid fållen inkluderar jubileumsdetaljer.Tillhandahålls av Gers outfitter Castore, den retrostilade tröjan är en del av en klädkollektion som innehåller Rangers FC- och AC/DC-element.Rangers FC x AC/DC 2023-tröjan har klubbens berömda hemmablå med whe och röda detaljer.
"Argentina tröja barn, jag ser fram emot, ser fram emot att spela i den här tröjan."[Att använts mindre på City nyligen är] exakt varför jag bestämde mig för att göra detta, för de få minuter jag har haft de senaste veckorna."Det har ingenting med Pep att göra, utan för att jag bestämde mig för att åka på ett nytt äventyr. Jag är glad här, det är en stor klubb med mycket historia."Under dessa 5 månader vill jag ha ett klart huvud, uttrycka min fotboll och hjälpa laget."Det är inte ett farväl [till City], mitt kontrakt är utlånat för tillfället. City gav mig mycket och jag ville ge fansen den tillgivenhet och respekt som de alltid har visat mig."Jag känner att jag var ett elitproffs när jag var där, jag gjorde allt jag kunde, vilket var bäst för mig och klubben."Jag önskar bara Manchester City det bästa nu och i framtiden, men jag är fokuserad på Bayern. Jag kommer att ge allt under dessa 5 månader för att uppnå våra gemensamma mål."
Kuwait senior herrlandslag Fotbollströjor Billigt debuterade med sitt hemmadräkt 2023 under lördagens 0-2 25:e Arabiska Gulf Cup-förlusten mot Qatar.De blå hemma- och vita bortatröjorna är de första från Kuwait Football Associations nya tekniska sponsor adidas. Förbundets lag tog på sig Errea-träningar för de föregående fem åren.Kuwait 2023 hemma- och bortatröjorna använder den välcirkulerade adidas Condivo 22 Match Day-mallen som släpptes förra sommaren. Den enda anpassningen på dem är ett broderat Kuwait FA-vapen.Sydsudans herrlandslag i fotboll kommer att ta på sig sina Macron-dräkter på hemmaplan och bortaplan 2023 när de återupptar sin kvalkampanj för Africa Cups of Nationals i mars.
De nya South Sudan-Argentina tröja billigt har en skräddarsydd design med rundad hals från Macron i hemmavitt och bortagrönt. Geometriska mönster sublimeras på framsidan av tröjorna medan färgerna på landets nationella flagga används för deras ärmslut.Flaggans gyllene stjärna ges en rörelseeffekt och placeras mellan Macrons logotyp och South Sudan Football Association på dräkterna.Premier League är den överlägset mest sedda fotbollsligan i världen. Över hela världen tittar miljontals fans på varje vecka för att se deras favoritklubb och spelare i aktion.En gång inte en stor sak, fotbollsdräkter har vuxit till modestatement och är viktiga nu mer än någonsin. För klubbar är försäljning av tröjor en av de viktigaste intäktsströmmarna, och det är viktigt att göra kit så tilltalande som möjligt. Ett fint utformat kits estetiska skönhet kommer att göra det till en favorit hos fans och drar uppmärksamheten hos tillfälliga tittare och neutrala personer. Inspiration hämtas överallt, med vissa klubbar som gräver i sina historieböcker på jakt efter kreativa designidéer. Vissa väljer det futuristiska utseendet, medan andra helt enkelt stirrar mot himlen.
Fotbollskläder för Herr det kommer till att släppa rena och snygga tröjor är det ingen som gör det som Gunners. Norra Londonborna har en meritlista av att konsekvent tappa toppskjortor, och det är svårt att inte bli upphetsad som gooner. Den här gången har Arsenal gett oss en 90-talsinspirerad tröja komplett med blixtsicksack på kragen och vita ärmar. Ännu ett mästerverk från Adidas som inte skulle vara malplacerat när det bärs utanför en fotbollsarena. Snyggt, enkelt och stilrent kit i traditionella Arsenal-färger; ingen komplicerad grafik eller rörledningar.
Password protected photo
Password protected photo
Password protected photo