en

nike air huarache green snake | Forum

Topic location: Forum home » General » General Chat
ra9tytjm Free
ra9tytjm Apr 24 '22

Med sommartid utrotat ser det ut som att vi alla njuter av en extra timme av nike air huarache drift vår egen solklubb under halva året. På sneakerfronten har Nike förberett en djup kollektion av sina Sportswear-klassiker dekorerade med dämpade tropiska nyanser, och den blandningen av nedtonade apelsiner, blått och grönt dyker nu upp på Air Huarache.

Denna Air Huarache, som ursprungligen kallades "påskfärgen", utstrålar nike air huarache svarta värmen från Sun Club-vibbarna, men det är verkligen den hållbarhetsfokuserade konstruktionen som får dessa att glänsa. Återvunnet läder och textilöverdelar utgör denna klassiker från 91, där varje Sun Club-siluett är gjord med minst 20 viktprocent återvunnet innehåll.

Efter avslöjandet av Nike Air Max 1 "Wabi-Sabi" tillägnad det japanska estetiska nike air huarache röd konceptet att acceptera bristfällig skönhet, introducerar Nike nu Air Huarache "Yin Yang" inspirerad av den kinesiska balansfilosofin.

Paren kommer i vita och ljusblå meshöverdelar accentuerade av beige mockaöverdrag nike air huarache green snake och en svart neoprenhälenhet. Ljusröda nyanser kantar sidorna och innerfodret, och en klassisk rund Huarache-etikett i grått och gult pryder plösen. "Yin Yang"-logotyper visas på spetsspetsarna, tygetiketten i sidled och innersulorna, och en vit mellansula och halvgenomskinliga yttersula i tuggummi kompletterar utseendet.

https://www.highlygoo.com/
Password protected photo
Password protected photo
Password protected photo